Referenser

Så här har några andra har sagt om Maiwi vid tidigare uppdrag…

_________________________

-Jag har jobbat i flera projekt med Maiwi och kan intyga att hon är en positiv idékläckare, med bra kunskaper inom försäljning och marknadsföring. Hon är även mycket kompetent socialt och jag kan med nöje rekommendera henne inom marknadsföring, försäljning eller ett event som skall genomföras.
Håkan Boqvist – Expograf CardKeep International samt Ordförande i Företagarna, Lerum

Jag har arbetat med Maiwi i olika projekt och i samband med olika evenemang i Lerums kommun. Maiwi är en kompetent och erfaren säljare och marknadsförare men också en mycket god lagspelare, kreatör och inspiratör. Det har varit ett stort nöje att samverka i olika sammanhang.
Åsa Qvist Ek, Näringslivschef, Lerums kommun

-Maiwi har en gedigen erfarenhet inom försäljning och marknadsföring och jag har lärt mig nya saker under vartenda möte med henne. En genuin, öppen och ärlig person som är professionell i sitt arbete.
Aladin El-Khalil, IT coach

Rapp, kunnig, både smidig och säker i förhandlingar och väldigt, väldigt trevlig. Maiwi är en person som håller vad hon lovar och som är ytterst proffsig, oavsett sammanhang och fråga.
Monica Forsell, Kommunikationschef Havs och vattenmyndigheten

Har under flera år arbetat tillsammans med Maiwi inom FFLK, i Företagarföreningens styrelse i Lerums kommun. M är en klok person, drivande och målinriktad. Skapar god atmosfär och bra på att följa upp och få saker genomförda. Jag ger M mina bästa rekommendationer. 
Bengt Helgius, Destination Development Market Survey

Kan varmt rekommendera Maiwi i samverkan eller uppdrag som gäller konsultation för medietjänster, föreläsningsserier eller snabb och kvalitetsmedveten annonsproduktion. En varm, flexibel och energifylld person som jag gärna skulle jobba mer med.
Victoria Esko, Lerums kommun

Jag känner Maiwi som en drivande och kreativ person som har den sällsynta förmågan att inte bara dra igång saker, utan även att avsluta det hon åtar sig. Att Maiwi dessutom är social, rolig att jobba med och har nära till skratt gör att jag alltid har uppskattat Maiwi som styrelsekollega.
Thorleif Bergvik, Partner at Ordtillhandling AB, Change and Transformation Manager

Jag har jobbat ihop med Maiwi som leverantör av annonssystem i implementationsprojekt och användargrupper. Maiwi är som person glad och trevlig och ingenting är omöjligt för henne att lösa. Hon har lätt att få kontakt med människor och få dem engagerade.
Camilla Hansson, IT Projektledare på Region Uppsala – Akademiska sjukhuset


Vill du veta mera? Vad kan jag göra för dig? Kontakta mig gärna så pratar vi lite.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: